Vain minun varassani

Minä olen Herra, sinun tarpeittesi täyttäjä. Sinun tulee luottaa Minuun. Luota äärimmäiseen rajaan asti. Luota, älä pelkää. Sinun on oltava yksinomaan Jumalan voiman varassa. En ole sinua unohtanut. Apusi tulee. Olet tunteva ja kokeva voimaani.

Kestäväisyys on uskoa, jota on koeteltu lähes murtumakohtaan asti. Sinun tulee odottaa ja luottaa ja toivoa ja riemuita Herrassa. Et saa riippua ihmisessä, vaan Herrassa, joka on voimasi, apusi, tarpeittesi täyttäjä.

Tässä on uskosi suuri koetus. Olenko Minä tarpeittesi täyttäjä, vai en? Tällainen vaikea koeaika on aina edeltänyt Minulle suoritettua suurta tehtävää.

Pidä sielusi kärsivällisenä ja riemuitse. Sinun tulee odottaa, kunnes osoitan tien. Taivaassakaan ei tunneta suurempaa iloa kuin tuntee sielu, joka odotuksen ja koetuksen jälkeen kruunataan voittajaksi. Kukaan opetuslapseni ei kuitenkaan pääse voittajaksi, ellei hän odota niin kauan, kunnes Minä annan lähtömääräyksen. Et voi hätäillä silloin, kun tiedät Minun olevan tarpeittesi täyttäjän.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: